• Vogelkooien specialist!
  • Goedkope verzending!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Niet goed, geld terug
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Over ons

 overhuisdierpleizer
Wij zijn een webwinkel met een compleet assortiment voor uw huisdier. We zijn gespecialiseerd in het maken van houten dierenverblijven. Daarnaast bieden we ook een ruim assortiment met speeltjes, voeding en andere benodigdheden voor uw huisdier.

Een gedeelte van ons assortiment houten dierenverblijven, maken wij zelf. Hierdoor kunnen wij deze voor een zeer lage prijs aanbieden en zijn diverse aanpassingen hierin mogelijk. Het is bij ons ook mogelijk om een dierenverblijf op maat te laten maken. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar: info@huisdierplezier.nl Wilt u liever eerst komen kijken naar een dierenverblijf? Dit is ook mogelijk. Maak hiervoor eerst een afspraak via info@huisdierplezier.nl Indien het verblijf op voorraad staat, kunt u het direct meenemen! Indien dit niet lukt, kunnen wij het ook bij u thuis bezorgen.

Op onze webshop kunt u gemakkelijk extra informatie vinden over de producten en deze zeer eenvoudig bestellen. Uw bestelling wordt met uiterste zorg behandeld. U kunt uw bestelling zeer eenvoudig volgen via een track & trace code welke u krijgt toegestuurd wanneer uw bestelling ons magazijn verlaten heeft. 

Showroom

Heeft u onze volières die wij zelf produceren al gezien? Kom ook eens kijken in onze showroom. U kunt hier de dierenverblijven vooraf komen bezichtigen. Indien deze naar uw wens is, kunt u deze meteen meenemen. De volières worden door onze volière specialist speciaal voor u op maat gemaakt. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen door te geven via de site of via de mail. Natuurlijk kunt u tijdens het bezichtigen uw wensen aan ons doorgeven. Wij zorgen dat u een volière krijgt die aan al uw persoonlijke wensen voldoet.

De openingstijden van onze showroom zijn:

  • Woensdag van 9.00 tot 17.00 uur

Buiten de openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak maken. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via het telefoonnummer: 085 - 0656263.

U vindt onze showroom in Zijtaart. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar! Mocht u het volledige overzicht van al onze volières nog eens willen bekijken? Bekijk dan ons ruime assortiment op onze webshop!

Leinserondweg 19 A 5465 RV Zijtaart (Veghel) Noord Brabant