• Vogelkooien specialist!
  • Goedkope verzending!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Niet goed, geld terug
Menu

Broednest

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind u hier alle producten.

Op zoek naar een geschikt broednest voor uw vogels? Dan bent u bij Vogelkooiplezier.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan broednesten. Wist u bijvoorbeeld dat u een broednest ook gewoon in de tuin kan hangen voor vogels als mussen en merels? Zo doet u de vogels in de lente een plezier en laat u ze in een beschermde omgeving rustig broeden.

Belangrijk bij een broednest!

Als u een broednest plaats in de tuin of in een kooi is het belangrijk dat u let op een aantal punten:

  • Een broednest moet in een rustige en veilige omgeving liggen. Dit betekent dat een vogel tijdens het broeden niet gestoord mag worden. Dit kan het broedproces beïnvloeden. Daarom is het aan te raden om de nest ergens in de hoogte te plaatsen. Zo zit de vogel ook veilig voor bijvoorbeeld vijanden als katten.
  • Koop een broednest gemaakt van de juiste materialen. Als u een broednest koopt van simpel materiaal is de kans groot dat vogels of andere dieren het nest slopen. Bij Vogelkooiplezier bent u verzekerd van een sterk nest.
  • Kijk welke vogels bij u veel in de tuin zitten of welke vogels u heeft. Niet elke vogel heeft hetzelfde soort broednest. Dus bent u er niet zeker van? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig personeel staat altijd voor u klaar!

Meer dan alleen een broednest!

Op Vogelkooiplezier.nl vindt u makkelijk een broednest. Wij hebben een breed aanbod. Wat dacht u van een broednest die u kunt op hangen? Of toch liever een nest die u veilig ergens op een verhoging of in een hoekje kan leggen. Bekijk snel een ons aanbod. Naast een broednest biedt Vogelkooiplezier.nl meer! Wij hebben onder andere vogelkooien, volières en vogelhuisjes. Deze producten zijn uitsluitend van A-merken. Tot ziens op Vogelkooiplezier.nl!