• Vogelkooien specialist!
  • Goedkope verzending!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Niet goed, geld terug
Menu

Voederhuisje

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind u hier alle producten.

Een voederhuisje voor in uw tuin? Bij Vogelkooiplezier.nl heeft u een ruime keuze uit allerlei verschillende soorten en maten voederhuisjes. Vogelkooiplezier is de vogelkooienspecialist van Nederland. Neem dus snel een kijkje de ideale voederhuisje voor bij u in de tuin!

Vergroot de kans op succes met uw voederhuisje

Een voederhuisje ophangen op zich is niet moeilijk. Echter hebben mensen vaak moeite met de vogels naar het huisje te krijgen. Veel mensen hopen op de vliegende bezoekers, maar soms blijft dat uit. Waarom? Een voederhuisje zou toch juist interessant moeten zijn voor de vogels? Hier volgen wat tips om van uw voederhuisje een doorslaand succes te maken!

  • Tip 1: De veelgemaakte fout is dat mensen vaak alleen in de winter een voederhuisje plaatsen, omdat zij dan denken dat vogels moeilijk voedsel kunnen vinden. Dat klopt ook, maar waarom zou u de rest van het jaar geen voer plaatsen?
  • Tip 2: Maak gebruik van het juiste voer. De vraag is dan: wat is het juiste voer? Maak eens gebruik van verschillende zaadmengsels die speciaal gemaakt zijn voor vogels in uw tuin. Gegarandeerd dat uw voederhuisje interesse wekt.
  • Tip 3: Vaak leggen mensen in één keer een grote hoeveelheid voer weg en wachten vervolgens tot het op is. Om meer interesse te wekken, kunt u betere meerdere keren per dag een kleine hoeveelheid voer wegleggen in uw voederhuisje. Dit lokt meer vogels op uw huisje af.
  • Tip 4: De laatste tip is het geven van water naast het voer. Vogels zijn ook wel eens dorstig, dus u doet er verstandig aan wat water te serveren. Zorg wel dat het niet vriest en dat het water schoon blijft.

Waar hangt u het voederhuisje?

Het voederhuisje dient bij voorkeur op een open plek te hangen en uit de buurt van eventuele jagers zoals katten. Het voederhuisje moet op een overzichtelijke plek hangen met eventuele een ontsnappingsstruik naast het huisje. Zo kunnen de vogels, mits het nodig is, vluchten voor gevaar.

Voederhuisje koopt u online bij de vogelkooienspecialist van Nederland

Allerlei soorten voederhuisjes zijn verkrijgbaar. Wilt u een voederhuisje op standaard of wilt u liever een platform die u op kunt hangen aan bijvoorbeeld een boom? Alles is mogelijk op Vogelkooiplezier. U kunt hier ook terecht voor een nestkastje of een broednest.